söndag 6 maj 2012

PLÄTTAR!!

Heej! God morgon!! nu har jag ätit frukost och jag gjorde amerikanska pannkakor och det va gott men man blir så mätt på dom så jag åt bara tre och de va små. ja i dag så ska jag nog va lite med kompisar men jag vet inte med vilken men varje fall katterna är ute och är rädda för andra katter och bilar och motorcyklar. Och imon är det skola!!!!!!..............tråkigt!



                                                     Hej då puss och kram / Hannii<3

lördag 5 maj 2012

Dvärghamster

Heej! nu har jag varit hemma ganska länge och nu är jag med en kompis och idag har jag varit på fotbolls match och vi förlorade med 10-1 och jag vill jätte djärna ha en dvärghamster för de är sååå små och gulliga!! så det vill jag ha och jag sparar pengar till både hamster och bur så jag hoppas att jag får köpa det för mina föräldrar!!

                                                                Heej då puss och kram / Hannii<3

fredag 4 maj 2012

Konsert!

Heej! nu har jag kommit hem från skolan och vi har varit på konsert hela dagen nästan sanna nielsen va där och sjöng sina låtar! det va kul och vid 4 tiden så ska vi bowla och sen så ska vi äta på mcdolnads ps. jag vet inte riktigt hur det stavas men ni fattar väl?!

torsdag 3 maj 2012

tv

Heej! just nu så tittar jag på tv och tusse och sixten har varit ute. och jag har bara tråkigt så jag har inte lagt in nått inlägg idag men imon är det fredag så jag lägger in ett bättre inlägg imon!

                                
                                                          Hej då puss och kram / Hannii<3

onsdag 2 maj 2012

från stranden

Heej! nu har jag kommit hem från stranden och min kille va där men sen åkte han så det blev ingen sanning eller kosekvens före det så gick jag och min kompis i bh och bikini men sen när de kom så satt vi på oss våra toppar igen. min kompis och hennes kille låg och mysade medan jag satt brevid.

             Hej då puss och kram / Hannii<3

sanning, kosekvens eller procent

Heej! Nu har jag kommit hem från skolan och sanrt så ska jag och min kompis gå till stranden och försöka att bada och sen så kommer våra pojkvänner (min kille och hennes kille) och då ska vi säkert mysa lite och köra sanning eller kosekvens  och procent få se hur många procent min kille har på mig?! jag skriver då efter vi har kommit hem!

                      hej då puss och kram / Hannii<3

tisdag 1 maj 2012

Skola igen

Heej! ska snart till skolan det kommer att bli lite kul och träffa kompisar vi har varit lediga och jag har inte träffat alla så det blir kul att se dom igen. jag lägger in ett nytt inlägg efter skolan.
jag vet att jag har skrivit två gånger nu på morgon men det är såå kul att skriva!!!


     
                                             Hej då puss och kram/ Hannii<3
 VISST ÄR HAN SÖT!!!!

God morgon

Heej! Nu har jag vaknat och tusse ligger fortfarande i min säng och sover men jag tror att han är vaken..... japp han är vaken! men varje fall så det där med veckans klädsel jag ska va med min kompis idag så ska hon hjälpa mig med bloggen och då kan vi lägga in bilder om dagens/veckans klädsel

                             Hej då!!

God natt

Heej! snart ska jag gå och lägga mig och ska lyssna på twiligt  och kanske läsa lite också imon är det skola igen! och imon så lägger jag in veckans klädsel då får ni se lite vad jag har på mig på helger och vardagar hoppas att ni läser! Hej då och God natt<3333 syns imon!!<33

Boo världens sötaste hund!!



Heej! världens sötaste hund heter boo han är skit söt alltså det går inte att beskriva hur söt han är! boo=(h)<33333

Min söta lilla tusse

Heej! jag igen! jag har två katter och dom heter tusse (min katt) och sixten (nästan min katt) de är världens sötsaste katter tycker jag de är såå gosiga just nu ligger tusse i min säng och sover! he is soooo cute<3!! han älskar mig och alla andra i min familj och såklart sin brorsa (sixten) de springer och busar hela dagarna. och han har hamnat i slagmål så han har tappat lite päls på huvudet så det ser ut som ett hål! bilderna här är inte tusse men det ser precis ut som tusse!
ÄLSKAR DIG TUSSE<3333

skola

Heej!! ska snart duscha. imon är det skola och blir boring skola är lite kul men tråkigt!

Skype

Heej! sitter vid skype och pratar med min bästa blogg kompis<3!!

sommar badarna! hihi

Heej!! nu är jag hemma hos min kompis igen och vi har varit på stranden och försökt att bada men det va för kallt men ebbis som jag kallar henne kom upp till låren och jag gick till knäna det va iiiiiiiis kallt!!! men det är brenn hett ute jag och ebba går bara i skorts och linne.! hej då puss och kram / hannii<3

Första inlägget

Heej! det här är det första inlägget på bloggen jag hoppas att ni kommer att gilla det!  Nu är jag med min kompis Ebba det var hon som hjälpte mig med att starta bloggen! Sååå TACK kompis!! Den här bloggen kommer att handla om min vardag och mitt liv och  såklart djur och kändisars förhållanden och lite annat!!